Wednesday, December 28, 2011

Merasmikan blog baru Cik Gadis Lensa

Assalamualaikum

Hai teman2 semua..adakah anda perasan blog cik ziela roslee sudah bertukar penampilan??klu ya...sila komen ea..saya akan hit kamu balik..!!saya hargai komen2 korang..herm sure2 korang terkezut kan tgok header template footer blog aq dah lain kan??hah!!korang x silap...mmg nie blog aq pun..mmg blog diaryzielah.blogspot.com ok..tahniah kerana anda di zon yg betul..
ehem-ehem byknye DSLR dlm blog nie..hah!!klu korang nk tau aq mmg gler dslr..cume bende tu x de kt tgn aq lg..mmg parah la aq nk dpt..so dslr nie je la yg aq bole dpt..sbb ape erk??haha sbb kamera gajah tu overpriced la babe!!tunggu aq keje dulu..bru bole dpt..haha..abaikan..
ok cepat2 sediakan gunting utk aku..nk potong reben nieh..ok..thax yg sudi  sediakan gunting..haha..

memang baru setahun aq berblogging..tp..aq rasa aq nk wt blog aq nie tampil lebih bermaya dan fresh dengan menukar penampilan yang baru stiap tahun..mmg aq sayang template aq dulu..tp..x pe la..ape salahnya kalau kita ubah sikit penampilan blog kita nie..sbb bg aq , penampilan blog aq mewakili penampilan diri aq yang sebenar..ape yang korang rasa tetang penampilan blog aq sekarang??mohon komen ya..

eherm-eherm.tagline baru nampak..yes..memang aq da lame nak tukar tagline baru pun.Dulukan aq guna 

"aku manusia yang punya perasaan yang ingin disayangi dan dicintai"




ok..memang kelakar tagline nie..sila gelak..eh..walaupun kelakar..tagline nielah yang menarikkan lagi penampilan blog aq..tgok tu dah bape followers aq sekarang??mmg aq hargai followers2 aq nie..tp still smpai sekarang aq x tau sape pembaca tegar blog aq nie..sbb korang x komen-komen pun entry aq..sedih lorhh..
xpe la..blum ade yang sudi nk komen..haha..bubye tagline yang lama...hyehye tagline yang baru..

"Seandainya lensa itu milikku,model itu adalah aku"


eh..ape ke jadahnya dengan tagline baru nie??hah..kalau korang nk tau tagline baru nie menunjukkan aq memang betul2 obses ngn dslr..hahax..aq rasa tagline baru nie matured sikit..ape pendapat korang??




aku memang berpuas hati ngn blog aq sekarang..tp bukan aq x puas hati ngn blog yg dulu ea..
mmg aq akan tukar template blog aq nie stiap tahun..yang best nye setiap bulan disember..

sape yang edit blog cik gadis lensa nie??

hah!!kalau korang nak tau..Meh aku promote bloh kak shida nie..dalam dunia maya..beliau lebih mesra dipanggil pn.hoya..buat pengetahuan korang,aq memang senang bekerja dengan beliau..so mmg tiap2 tahun aq tempah ngn dye je la..hehe..ok..sape2 ade wat promosi bg tau ea..haha..nk promote nie..ok..b'balik kpd citer td..sape orgnye nie??bagus ke??best ke??HARUSLAH..kenapa harus??sbb beliau baru je wt kerja2 mendesign nieh..tp terbaik tau hasilnya..hah..kalau tak percaya tgok la sendiri blog aq nie..ok kan??
mmg baik tau dye nie..aku suh wat tu wat nie..edit itu edit ini..x byk ckp pun..ikut je ape aku suruh..betul ke??
Jom kite pergi blog dye..


Kepada sesiapa yang sedang mencari designer blog dgn harga yang murah..bolehla pergi blog beliau..mmg murah tau..Full Template=RM 15 je.siap HEADER + TEMPLATE + FOOTER + BANNER + WATERMARK ..murahkan??haha mmgla murah tgh promosi..herm ape lagi..pergila cepat terjah blog beliau..kalau korang ckp mahal jugak..mmg korang haji bakhil lah..meh aq hantuk kepala tu bg center sikit..murah ya cik bloggers sekalian..haha..sory..terkasar plak..

Aku perlukan komen kalian untuk blog yang bertukar penampilan ini..
Please komen ok..Segala komen korang amatla dihargai ok..thax sudi membace

P/S:THAX AKAK..KALAU ADE PROMOSI BAGI TAU YE..SAYA PROMOTE AKAK NIE
      






klu da bace..jgn lupa komen tau..

3 comment:

  1. ha..ha..thanks ziela..terharu ni akak bace..apepun akak akan cube buat yg terbaik untuk my customer..(^_^)
    mne perginye facebook ziela..ade masaalah ke..

    ReplyDelete
  2. ye kot..
    x tau la kak..
    akk bole tolong x??

    ReplyDelete
  3. oo.ye ke..facebook ziela mcm deactive.kes facebook hilang ni klu tk kene virus kena hack la kot.. akk pernah dgr kes virus dan hack ni tk boleh login..tp ade carenye kot nk dapatkn balik.kecuali klu facebook ziela ade org hack dan delete trus (kerja org dengki) kena tanye pd yg lbih arif..ermm akk mmg tak reti :) cer try tanye kt google..

    ReplyDelete

 

Copyright 2015 © Ziela Roslee. Design by Ayu Barbydol