Sunday, December 25, 2011

“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

Assalamualaikum...

hye u Ooollss.....ape habaq korg?? hatyku b'dup dap dup dap..hangpa taw da'?? sure2 la berdup dap.......sbb aq nak join contest yang kedua aq nie........eh contest ka??GA la..arghh suke hati la nk pggil ape pun..........x hrp pape pun...tp sbgai s'org peserta mestila nk menang kan..klu korg pun same..hadiah untuk contest kali nie.. m'ancam di kalbu taw...mmg gojes glerr!!! kalah blog korg2 yg gojes tu...x tipu best2 hadiah dye..x caye ?? meh kite terjah hadiah dye..!!


da tgok?? hah x caya aq da ckp..so sblum tu aq citer la sikit psl NISA nie...
korg taw ka sape dye nie?? mestila korg da taw..hah klu yg newbies tu x taw lg aq citer seba sikit je psl dye..
dye nie rajin buat VLOG..best2 VLOG dye..aq sendiri pun slalu tgok VLOG dye..lebih2 lg psl tuto..ape2 tuto la yg dye da buat nyanyi pun ade..klu nk tgok.. nisa kay





First step :

Title : “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”





Second step : 


copy banner nie
x bole copy erk??sory..
korg klik sini banner



Third step : 

Letak link sponsor dalam entry korang mcm yg aq buat nie.






















                                      Special Sponsor>>> Nisa Kay


Top Referrel Prize>>> Mrs.Lady's Stylo Closet




Fourth step :

Letak semua sponsor(BLOGSHOP) dalam bloglist korang.Sponsor yang hanya ada fanpage kat Facebook , korang pergi la like fanpage dyeorang.





Fifth step :

Promote entry nie sebab ada hadiah untuk TOP REFFEREL.
Hanya diambil kira dari Entry Penyertaan GA saja.





Sixth step :

Clicl button TWEET and LIKE di SINI





Last step : 

Follow all the step above.






Tarikh berlangsung : 


6 Disember - 31 Disember 2011





senang aje kan?? so ape tunggu lagi?? jom ramai2 join contest nie..kepada para blogger joinla contest nie tak kira boys or girls..semua bole join..hadiah dye lumayan taw..rugi x join..

again and again..lets join this contest..




klu da bace..jgn lupa komen tau..

10 comment:

  1. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    Good luck yoww! :D

    ReplyDelete
  2. wassalam..
    saya hargai kamu sangat2..
    thax komen..

    ReplyDelete
  3. hye dear..gud luck and all the best oke! :)

    ReplyDelete
  4. goodluck okay! hiii this is ili .. followed your blog already :)

    ReplyDelete
  5. thax...semestinya saya akan join lg..
    thax klik ea..

    ReplyDelete

 

Copyright 2015 © Ziela Roslee. Design by Ayu Barbydol